Ползвате ли бойлер вкъщи? А запитвали ли сте се дали той да бъде обикновен, или проточен бойлер?
В днешно време, много от хората предпочитат да използват проточните бойлери като основен източник на топла вода, поради редица причини.
Проточният бойлер e средство, което осигурява непрекъсната топла вода, без да е необходимо да губите време в чакане. Водата в проточния бойлер се затопля мигновено, протичайки през самия бойлер. Той е с малка вместимост, но много мощен нагревател, за да може бързо да затопля преминаващата вода. Нагревателят не може да бъде причина за тревожност от Ваша страна, тъй като той се включва само тогава, когато е необходима топла вода, а през останалото време е в покой. Това води и до икономичност.
Проточните бойлери са много подходящи за места, където имате рядка консумация на топла вода и не е оправдано да слагате нормален бойлер, който постоянно да работи, за да има топла вода. Ако нямате прекарани тръби за топла вода, проточният бойлер е перфектното решение, без да е необходим допълнителен ремонт за монтажа.
Всички проточни бойлери са чудесно решение за захранване на една точка, без да Ви създават неудобства. Те осигуряват сигурност и надеждност.
Повечето модерни, съвременни проточни бойлери са с атрактивен дизайн, който перфектно се вписва в интериора на помещението!
С две думи - малък капацитет, но с големи възможности. Доверете се на иновациите на 21 век! Бъдете модерни, доволни, без излишни компромиси за комфорта вкъщи!